radiokuu.net

Suositut radiokanavat Suomessa

Jalkapallo intohimon kohteena

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, eikä mikään anna viitteitä sille, että se olisi menettämässä suosiotaan. On arvioitu, että jopa 3,5 miljardia ihmistä joko harrastaisi lajia itse tai seuraisi sitä. Jalkapallo on levittäytynyt maapallon joka kolkkaan, mutta kaikista suosituinta se on Euroopassa ja Etelä-Afrikassa sekä tietyissä Afrikan ja Aasian maissa. Jalkapallon suosion huomioon ottaen on todennäköistä, että sinäkin kuulut tämän kuningaslajin ystäviin. Tässä jutussa paneudumme jalkapalloon intohimon ja mielenkiinnon kohteena.

Jalkapallo on parasta livenä

Osa jalkapallon fanikunnasta on kiinnostuneempia kotimaisesta Veikkausliigasta, toiset taas Englannin Valioliigasta tai Saksan Bundesliigasta. Erityisesti neljän vuoden välein järjestettävät jalkapallon MM-kisat ovat todellista herkkua lajin ystäville, ja totta kai myös maiden pärjääminen olympialaisissa kiinnostaa. Osa seuraa joukkueiden menestymistä vähemmän aktiivisesti, mutta parasta on tietysti katsella jalkapalloa live-tilassa – paikan päällä jalkapallostadionilla, isolta tv-ruudulta pubissa tai sitten ihan vain kotona televisiosta tai netistä. Ja ainahan matsia voi kuunnella myös radiosta. Tapoja lajin seuraamiseen on monia.

Suomen upea menestys jalkapallossa

Syksystä 2019 lähtien jalkapallofanit ovat päässeet iloitsemaan Suomen miesten maajoukkueen eli Huuhkajien upeasta menestyksestä. Joukkueen pelatessa ennen näkemättömän upeasti heidän tiensä vei aina jalkapallon EM-kisoihin asti. Jalkapallo elääkin aivan uudenlaista kulta-aikaansa, ja lajin ystävät suorastaan hehkuvat innosta. Suomea tai muuta omaa lempijoukkuettaan kannustaessaan voi omaa faniuttaan osoittaa myös fanituotteilla, kuten paidoilla, huiveilla ja pipoilla. Näin kaikki tietävät ketä kannatat, ja näytät tukesi myös oman suosikkijoukkueesi pelaajille.

posted by admin in Radio and have Comments Off on Jalkapallo intohimon kohteena